23 / 04 / 2024

ESTON Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez

ESTON Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez

Eston Yapı Genel Müdürü olan Ali Cenk Dönmez kimdir? Ali Cenk Dönmez ne zamandan beri Eston Yapı'da Genel Müdür olarak görev alıyor? İşte Ali Cenk Dönmez'in biyografisi ve Eston Yapı...

Ali Cenk Dönmez: Eston Deniz Kalyon 2. etap 31 Temmuz'da teslim edilecek!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'ndeki bugünkü konuğu Eston Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez'di. Kireçci ile Dönmez Eston projeleri hakkında konuştu...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu ESTON Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde ESTON Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez'i konuk ediyor

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Metal Yapı'nın 2017 satış hedefi 2 milyar TL!

Metal Yapı Genel Müdür Akın Karali "2017 yılma dair beklentilerimiz daha olumlu. Bu yıl içinde ertelenen alımlann gelecek yıl devreye girecek olması nedeniyle 2017'de daha yüksek satış rakamlan bekliyoruz" dedi.

Say Reklamcılık Yapı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün gerçekleştirdiği genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı.

Metal Yapı Konut'tan 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı!

Metal Yapı Genel Müdürü Akın Karali, 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul ve inşaat projesine yatırım yaptıklarını belirtti.

3 KÖK Yapı'dan Adıyaman Kahya'ya dev proje!

3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, ''İnşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istiyoruz'' dedi.

Mustafa Tolunay: Prefabrik yapı daha avantajlı!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay:"Her sektörde olduğu gibi prefabrik yapı sektöründe de doğru bir yaklaşımla sürdürülebilir yapılar yapmak tabii ki mümkün. Hatta prefabrik yapı sektörü, diğer yapı sektörlerine göre daha da avantajlı"

Hekim Yapı fabrika yatırımına odaklandı!

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Fi Yapı asansör kazasında iki kişi tutuklandı!

İstanbul Esenyurt'ta 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasında ihmalleri görülen Fi Yapı Genel Müdürü Ferudun Yüce ve taşeron firma olan Bayram İnşaat'ın sahibi Muharrem Bayram, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önümüzdeki yıl konut fiyatlarına zam yapılacak mı?

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman bu maliyetlerin önümüzdeki yıl konut fiyatlarına zam olarak yansıyacağını belirtti.

Ödül Yapı'nın Katmerli İndirim Kampanyası yoğun ilgi görüyor!

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Armada Çelik Yapı yeni projelerle yüzde 60 büyüdü!

AKN Grup bünyesinde çalışmalarını sürdüren Armada Çelik Yapı Genel Müdürü Okan Akan, geçen yıl, gerçekleştirdikleri projelerle orantılı olarak yüzde 60 büyüme ile sektörde kayda değer bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Eston Şehir Bahçeşehir!

Eston Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor. Eston Şehir Bahçeşehir daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

Ödül Yapı'dan Kayseri'ye 4 yeni proje geliyor!

Kayseri'de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan ürettiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, yıl sonuna kadar 4 projeyi daha devreye alacaklarını söyledi.

ESTON Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez Haberi

ESTON Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez

Ali Cenk Dönmez kimdir?

Ali Cenk Dönmez, 1970 Ankara doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ali Cenk Dönmez, bugün Eston Yapı Genel Müdürü’dür.


Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Müfettiş Yardımcısı olarak iş hayatına başlamış olup sonrasında çeşitli kamu kurumlarında müfettiş olarak görev yapmıştır. 


Arsa Ofisi İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Bölge Müdür Yrd. görevinde bulunan Ali Cenk Dönmez, son 7 yıldır Star Medya Grubu ve Zeytinoğlu Şirketler Grubu gibi çeşitli kurumlarda  Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 


Ali Cenk Dönmez, 20 yıllık iş deneyiminin ardından 24 Nisan 2012 itibarı ile Eston Yapı Genel Müdürü olarak göreve başlamıştır.


Ali Cenk Dönmez evli ve iki çocuk babasıdır. 


Eston Yapı

1965 yılında faaliyete geçen ESTON, inşaat sektöründe taahhüt ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON,...