18 / 04 / 2024

Ödül Yapı'dan Kayseri'ye 4 yeni proje geliyor!

Ödül Yapı'dan Kayseri'ye 4 yeni proje geliyor!

Kayseri'de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan ürettiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, yıl sonuna kadar 4 projeyi daha devreye alacaklarını söyledi.



Kayseri'de mevcut 12 şantiyede konut ve ticari alan ürettiklerini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, yıl sonuna kadar 4 projeyi daha devreye alacaklarını, yakın vadede İstanbul'da konut üretmek için harekete geçeceklerini söyledi Belirsizlikler azalmalı Tüketici güvenini en çok dolar kurunun etkilediğini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Türkiye'deki siyasi ve jeopolitik belirsizliklerin azalması ve istikrar algısının biraz artması gerekiyor. 1 Kasım seçimleri sonrası ülkemizin yeniden istikrara kavuşacağını inanıyorum. Artık konut doğru bir yatırım aracı. Türkiye'de konut fiyatları endeksi Mayıs sonu itibarıyla yıllık yüzde 19.08 artarken, en yüksek yıllık değişimin gerçekleştiği il olan İstanbul'daki artış ise yüzde 29.08'leri buldu" dedi.

 

İstanbul'da markalı inşaat projelerine imza atan firmalar arasına Anadolu'dan yeni bir firma daha ekleniyor. Kayseri merkezli ödül Yapı yalan vadede İstanbul da projeleriyle kamuoyunun karşısına çıkacak. 


Konuyla ilgili Yeni Akit'e açıklamalarda bulunan ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Şu an Kayseri'de mevcut 12 şantiyede konut ve tica-, ri alan üretmeye devam ediyoruz. Bu ay bunlara ilave olarak 4 yeni projeye daha başladık. Devam eden projelerimizin büyük bir kısmı satıldı. İnşallah yılsonuna kadar 4 yeni proje daha açıklayacağız. Eylül ayuıda Alünoluk bölgesinde başlayacağımız 3 yeni villa projesi ile müşterilerimizin taleplerini karşılamayı umuyoruz" dedi. 


İSTANBUL'DA KALICI OLACAĞIZ 

İstanbul'da önemli ve iyi bölgelerde arsa görüşmeleri yaptıklarını belirten Kahraman, İstanbul'a iş olsun diye değil, orada kaba olmak için gideceklerini söyledi Kahra man, "Kayseri'deki pazarımızı güçlendirdik. Burada projelerimize devam ediyoruz. Şimdi bize yakışır, ses getirecek projelerle İstanbul pazarına ayak basmak istiyoruz. Medyada da reklamlarımız devam ediyor. İnşallah yakın vadede istanbul'da konut üretmeye başlayacağız" ifâdelerini kullandı. 


KURA KARŞI KAMPANYA 

Şu an yürüttükleri "Katmerli İndirim Kampanyası" kampanyanın Kasım ayı sonuna kadar süreceğini, bu kampanya ile dövizdeki hareketlilikten kafası karışan konut alacaklara, bir miktar daha kârlılıktan vazgeçerek daha fazla indirim yaptıklarını söyledi Gelecek 10 yıl içerisinde gayrimenkul sektöründe saygın, kalıcı ve ulusal markaların arasında yer almak gibi önemli bir hedefleri olduklarını dile getiren Kahraman, "Kurum olarak toplumsal yaşama katkıda bulunan, gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılarla, güvenliğin, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu doğru projeler ile müşterilerin zihninde iz bırakacak konutlar üretmek ve doğruluk ve güven ilkesi ile çalışarak diğer firmalara da iyi bir örnek olmak istiyoruz" dedi. 


Yeni Akit


Geri Dön