25 / 04 / 2024

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.



Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada yeni bir döneme yelken açtıklarını dile getirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, arazi başvurularıyla ilgili de bir açıklama yaptı.

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Futbol şubelerini bir araya getirmek için 130 dönümlük bir arazi için başvurduklarını söyleyen Ali Koç, "A takım ile altyapının bir olduğu bir akademi kurma sözü vermiştik. Nasıl bu stat Türkiye Cumhuriyeti için bir örnek teşkil ettiyse bu öyle bir akademi olacak ki sadece Türkiye'de değil yurt dışında da emsal olacak. Bunun için mimarı dizayn çalışmaları ve kaynak hazır. En azından 7 milyon avrosu hazır. Daha fazla para gerekirse ben şahsen temin edeceğimi biliyorum. Buraya kazmayı vurduğumuz andan 1 sene sonra yani devletimiz yaptığımız başvuruyu onayladığı taktirde 1-2 ay içinde önümüzdeki sezona yetişmemesi için hiçbir sebep yok. Buradan devlet yetkililerimize sesleniyorum, lütfen işlemleri hızlandıralım. Samandıra'ya 3-4 dakika uzaklıktaki bu araziyi bizlere tesis etmeniz için camiam adına ricada bulunuyorum." dedi.

Söz konusu tesisleri hayata geçirmeleri halinde Dereağzı Tesisleri'nin sporcu fabrikası olacağını söyleyen Ali Koç, "Önümüzdeki sezon barışçıl tutumumuzdan, iş birliği anlayışımızdan, Türk futbolunu geliştirmek için ihtiyaç duyulan birliği kaybetmeden ama art niyetli saldırılara misliyle karşılık vereceğimizi şimdiden bilmenizi istiyorum. Bugün birlik beraberlik gerektiğinde sizler neler yaptığımızı çok iyi gösterdiniz. Biz de bu zihniyete karşı nasıl reaksiyon gösterilir bunu fazlasıyla göstereceğiz. İnşallah buna mecbur kalmayız."şeklinde konuştu.

 

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!


Geri Dön