28 / 03 / 2024

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, Denizli'de katıldığı ikinci el bayi açılışında otomotiv piyasasındaki gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelecekte insansız hava araçları ve elektrikli otonom araçların yükseleceğini söyleyen Koç, 'Bazı markalar piyasadan silinecek' dedi.



Ali Koç, Denizli'de Otokoç ikinci el bayi açılışına katıldı. koç, açılışta otomotiv piyasassının geleceği, Ford Otosan'ın elektrikli otomobiller için yaptığı yeni yatırımlar ve ikinci el araç piyasasındaki dinamik gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ali Koç, "Ford Otosan'ın Türkiye'de ürettiği araçların ihtiyaç duyacağı pillerin Ankara'nın çok yakını bir yerde yatırımı yapılması üzerine ön mutabakat sağlandı. İnşallah o da nihayetine ulaştığında Türkiye'ye otomotiv sanayisinde önemli bir küresel rekabet alanı sağlayacağına da yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön