26 / 04 / 2024

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...



Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, başkan olmadan önce "kulübe her yıl 10 bin üye kazandırma projesi"ni tanıtmıştı. Fakat başkan seçildiği günden güne kadar bu projeyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Ali Koç’un başkan olduğu günden bu yana kulübe üye olanların sayısının bin kişinin altında olduğu bildirildi.

Bu arada Aziz Yıldırım döneminde başlatlan “Hedef 1 Milyon Üye” projesinin de durduruldu.

ALİ KOÇ YÖNETİMİ İSTESE GEBZE’YE TESİSLERİ YAPABİLİR

Fotospor'da yer alan habere göre; Galatasaray’ın üzerinde maden alanı bulunduğu için tesislerini Kemerburgaz’a taşıyamadığı gibi Fenerbahçe de Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze'de yer alan arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyor. Fakat Aziz Yıldırım'ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı.

Ali Koç’un SİT alanı olduğunu ileri sürerek tesis yapılamayacağı arazinin 40 dönümünün konut imarlı olduğu ortaya çıktı. Arazinin ancak 40 dönümünün dışında kalan bölümünün SİT alanı olduğu belirtildi. Fakat Yıldırım’ın hazırlattığı projede idari binaların olacağı yerler konut izni olan arazi üzerine yapılacak, sahaların olacağı bölüm ise SİT alanı üzerinde kalacaktı. Fenerbahçe bölgeye spor tesis yapacağı için SİT alanı derecesi sayesinde sıkıntı yaşamayacaktı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Ali Koç, tesisler için kararını verdi!


Geri Dön