29 / 03 / 2024

Ali Mantı Mamak yatırımları hakkında bilgi aldı!

Ali Mantı Mamak yatırımları hakkında bilgi aldı!

Mamak Kaymakamı Ali Mantı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte spor yatırımlarını gezerek tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Akgül "Dev spor yatırımlarımızla Mamaklıların hizmetindeyiz" dedi




Mamak Kaymakamı Ali Mantı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte spor yatırımlarını gezerek tesisler hakkında detaylı bilgi aldı. Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Başak Gençlik ve Spor Merkezi’ni gezerek tesisler hakkında Kaymakam Ali Mantı’yı bilgilendiren Akgül: “İlçede birçok ilke imza attık. Dev spor yatırımlarımızla Mamaklıların hizmetindeyiz. İlçemizde birçok amatör ve profesyonel spor kulübü bulunuyor. Bu yatırımlarla birlikte sporcularımız çok donanımlı tesislerde çalışma şansı buluyor. Daha önce amatör şartlarda çalışarak Mamak’ın ismini duyuran gençlerimiz artık bu tesisler sayesinde çok daha büyük başarılara imza atacak” dedi. Tesislerin yapım aşamaları hakkında Kaymakam Mantı’ya bilgi veren Akgül: “Kentsel dönüşümün yanında sosyal dönüşüme de önem veriyoruz. Çok sayıda spor tesisini Mamak’ta hizmete sunduk. Gençlerimizi bu tesislere yönlendirmek istiyoruz. Bu ülkenin geleceği olan gençlerimiz burada hem enerjilerini en doğru şekilde kullanacaklar hem de spor gibi son derece güzel bir alışkanlık edinmiş olacaklar” dedi.

 

Gençlik merkezinde dart ve masa tenisi oynadılar

Başak Gençlik ve Spor Merkezi’ni de detaylı olarak inceleyen Ali Mantı ve Akgül burada dart ve masa tenisi oynadı. Tesislerin Mamak’a büyük bir kazanım olduğunu söyleyen Kaymakam Ali Mantı çalışmalarından dolayı Başkan Akgül’e teşekkür etti. 



Mamak Belediyesi


Geri Dön