26 / 04 / 2024

Alişan Beykoz'dan lüks villa aldı!

Alişan Beykoz'dan lüks villa aldı!

Son reklam filminden 2 milyon TL kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa aldı.



Güneş gazetesinde yer alan habere göre, ünlü türkücü Alişan Mayıs'ta dünyaevine girdiği Buse Varol'la Ulus'ta lüks bir daireye taşınmıştı. Ancak evlendikten kısa süre sonra baba olacağını öğrenen Alişan, neredeyse o günden itibaren alışveriş yapmaya başladı. 

Her gün eşiyle beraber alışveriş merkezlerinde gezip 'Burak' adını verecekleri oğulları için alışveriş yapan çift, son olarak da oturdukları evi de değiştirdi. Geçtiğimiz haftalarda çiftin reklamdan 2 milyon lira kazandığı, bu parayla İstanbul-Başakşehir'den 2 daire alarak yatırım yaptığı haberleri gündeme yansıdı ancak. Alişan, “Çıkan haberler doğru değil. Reklamdan iyi para kazandık ama ev almadık” açıklamasını yapmıştı. Fakat dün sosyal medya sayfasında ev eşyalarını paketlerken fotoğraf paylaşan türkücü, 'Günaydınlar efendim, herkese hayırlı haftalar. Bizde durum bu taşınma telaşı' şeklinde yazdı. Ünlü çiftin, ellerindeki tüm parayla Beykoz'dan lüks bir villa aldığı ortaya çıktı. 


Geri Dön