29 / 03 / 2024

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.



Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'da Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de villalarının bulunduğu siteden, iki süper lüks villa aldı.

Posta'da yer alan habere göre, Ersoy, 40 milyon TL'ye aldığı Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemleri için iki günlüğüne Bodrum'a gitti.

Arkadaşları ile bir restoranda yemek yiyen Ersoy, normalde korona virüs salgını sebebiyle pek dışarı çıkmadığını söyledi. Ersoy, "Korona virüs ile ilgili herkes bir açıklama yapıyor. Benim bir şey söylemem abesle iştigal olur. Virüsle ilgili bilirkişiler açıklama yapıyor, ben de layıkıyla uygulama çalışıyorum." dedi.

Usta sanatçı, "Bodrum'dan iki villa aldım. İki günlüğüne onun için geldim. Yarın tapu işlemleri bitiyor, İşlerim bitince hemen İstanbul'a döneceğim" diye konuştu.

Daha önce basında villaların fiyatları ile ilgili çıkan haberlerin abartılı olduğuna değinen Ersoy, "Zaten rakamları biliyorsunuz. Ben fiyat konuşmam, buna gerek yok, beğendim ve iki villa aldım" ifadelerini kullandı. Pandemi döneminde Bodrum'da ikinci konutları olanların nüfus kayıtlarını ilçeye aldırmaları çağrıları olduğunun hatırlatılması üzerine Ersoy, "Ben duymadım. Böyle şeyleri çok da ciddiye almam. Kararları kendim veririm ve onu uygularım" diye konuştu.

İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili de açıklamalar yapan Bülent Ersoy, "Deprem, beni içten yaraladı. Bizzat insan gözle gördüğü zaman çok kötü oluyor" dedi.

Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi'nden İtfaiye Onbaşı Muammer Çelik'in parmağını tuttuğu o anları anımsatan sanatçı, "O anlar beni çok üzdü, yaraladı ki anlatamam. Yavrum, evladım o kadar yaraladı ki beni oraya da yardım yapıp gönderdim" diye konuştu.

 

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!


Geri Dön