23 / 04 / 2024

Alışveriş merkezlerinde Esstore açılacak!

Alışveriş merkezlerinde Esstore açılacak!

Eskişehirspor Kulübü yönetimi, lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı Esstore mağazalarının alışveriş merkezlerinde açılması için girişimlerde bulundu



Eskişehirspor İktisadi İşletme ve Sosyal Hizmetler Asbaşkan Yardımcısı Mustafa Akgören, yaptığı yazılı açıklamada, İktisadi İşletme ve Sosyal Hizmetler Asbaşkanı Mulla Şahbaz ile göreve geldiklerinden itibaren takımın lisanslı ürünlerinin satıldığı Esstore mağazası sorunlarını çözmek adına çalıştıklarını kaydetti.

Esstore mağazası güvenlik sorununu ikisi içeriye, ikisi dışarıya olmak üzere 4 güvenlik kamerasıyla çözdüklerini ifade eden Akgören, şunları kaydetti:
"Mağaza 24 saat izleniyor. Tüm ürünler, alarm sistemiyle donatıldı ve güven altına alındı. İşletmenin, barkodlu satış ve stok takip sistemine geçişi tamamlandı. Depomuzu iki kat büyüttük. Raf sistemi de kurulma aşamasında. Eldeki gereksiz stoku eritmek için maliyet fiyatına satışlara başladık. Bu kampanyamıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Sadece stat önündeki bir mağazanın, Eskişehirspor taraftarının hayallerindeki Esstore için yeterli gelmeyeceğini düşünerek, kentteki 2 büyük alışveriş merkezinden mağaza talep ettik. İlk olumlu cevap NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi´den geldi ve sözleşmemizi imzaladık."

Akgören, taraftara yakışır bir mağaza yapmak için kolları sıvadıklarını anlatarak, "Şu anda mağazanın mimari projeleri çiziliyor. Espark Alışveriş Merkezi´nden de cevap bekliyoruz. Bunun yanında internet sitemizin çalışmalarını bitirdik. Bu sayede ürünlerimizi Türkiye ile yurtdışındaki taraftarlarımıza ulaştırabileceğiz" bilgisini verdi.

Takımın giyeceği ve anlaşması yapılan Nike firmasınca taraftara sunulacak ürünlerin yakında satışa sunulacağına da değinen Akgören, "Fedakar Eskişehirspor taraftarından bandrolsüz ve kaçak ürünleri almamasını istiyoruz. Eskişehirspor´u seven taraftarlar bu ürünlerin satışını yapanları da ihbar etmelidir" dedi.
AA

Geri Dön