18 / 04 / 2024

Alki Trading Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alki Trading Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mesfıouı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.



Alki Trading Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Mesfıouı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu. 


Alki Trading Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını pazarlamasını yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapmak, satın almak ve satmak.  -Sağlık turizmini ilgilendiren turistlerin gezi turları meşguliyet terapileri yaşlı bakım hizmetleri klinik otelde rehabilitasyon hizmetleri engelliler için özel bakım ve gezi turları ilgili klinik oteller rekreasyon alanları tatil köyleri bakım evleri ve benzeri tesislerde rezervasyon rehberlik danışmanlık ve organizasyon hizmetlerini sunmak. -Yurt dışından gelen hastaların ileri tedaviler estetik cerrahi göz diş diyaliz ve benzeri tedavileri için sağlık kurum ve kuruluşlarına rezervasyon rehberlik danışmanlık ve organizasyon hizmetleri yapmak. 



Geri Dön