23 / 04 / 2024

All Happy Days yeni mağazasını Nispetiye On'da açtı!

All Happy Days yeni mağazasını Nispetiye On'da açtı!

Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, romantik tasarımların markası olarak bilinen All Happy Days, birbirinden keyifli, özgün ve sayısız ürün seçeneği ile seçkin adreslerine bir yenisini Nispetiye On’da ekliyor.



İstanbul’un prestijli alışveriş adreslerinden Bağdat Caddesi ve Nişantaşı mağazalarının yanı sıra Adana’da dahil olmak üzere toplam üç mağaza ile hizmet veren All Happy Days, dördüncü mağazasını Nispetiye On’da açtı.


Dekorasyon sevenler için, göz alıcı, romantik tasarımların adresi, All Happy Days; seçkin, güçlü karakterli, geçmişten izler taşıyan, günü yakalayan ve geleceğe ilham veren bir yapı olan Nispetiye On’da 400m2’lik yeni mağazasını açtı. Zengin ürün seçeneklerinin hepsinin sergileneceği yeni mağazasında, ayrıca hayranı olduğunuz porselenin mücevheri diye adlandırılan Lladro markasının birbirinden etkileyici dekorasyon objeleri de yer alıyor.


Dekorasyonun niş adresi All Happy Days, koleksiyonları ve stil sahibi geniş ürün yelpazesiyle, dekorasyon tutkunlarını bu kez Nispetiye On’da buluşturuyor. Yaşam alanlarını keyifli bir ortama dönüştürmek isteyenler, All Happy Days’e uğradığınızda bu büyülü dünyaya tanıklık edeceksiniz.



Geri Dön