29 / 03 / 2024

Alligator Boya, ELF serisi ile 23 Nisan'da çocuk odalarına bahar getiriyor!

Alligator Boya, ELF serisi ile 23 Nisan'da çocuk odalarına bahar getiriyor!

23 Nisan'da çocuklarınızla Alligator Boya, 23 Nisan'da çocuklarınızla hem bayramı kutlamak hem de baharın renkleriyle kışın kasvetli havasını geride bırakmak için Alligator ELF İpeksi Mat İç Cephe Boyası'nı sunuyor



Günlük hayatın büyük bölümünün geçirildiği iç mekânlardaki havanın kalitesi, insan sağlığı açısından çok önemlidir. Bu havanın kalitesine etki eden en önemli faktörlerden biri de duvarda kullanılan boyalardır. Alligator ELF serisi, hayatımızın en değerli varlıkları olan çocuklarımız için hem yaşam alanlarındaki havanın sağlıklı kalmasına yardımcı oluyor, hem de birbirinden renkli alternatifler sunarak mekanları güzelleştiriyor.

Alligator ELF serisi ile “Evinize Sağlık”
Hiçbir şekilde ağır metaller içermeyen Alligator ELF serisi, Alman RAL_UZ 102 standartlarına uygun olarak üretilmiş olup çocuk odasının yanı sıra; banyo, mutfak, yatak odası, büro gibi tüm uygulama alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.
Ayrıca boyayı koruyucu amaçlı kullanılan ve alerji yapma riski olan CIT adlı kimyasallar da, 89/174/EWG Avrupa Birliği Yönetmeliği’ne göre Alligator ELF Serisi’nde en düşük seviyede bulunuyor.

Daima üstün özellikli ürünler geliştiren insan ve çevre sağlığına duyarlı Alligator Boya, ELF Serisi ile hem kapalı yaşam alanlarında sağlığını tehdit eden organik bileşenlerin oluşumunu engelliyor, hem de çevreye zarar veren olumsuz etkileri ortadan kaldırıyor.   
                                  
Detaylı Bilgi İçin: www.alligatorboya.com

Alligator
Avrupa’nın önde gelen boya markası olan Alligator, sınırsız renk seçenekleri, özel dokulu ürünleri, üstün kalitesi ve üst düzey hizmet anlayışıyla 2004 yılından beri Türkiye’de. Avrupa’da uzun yıllardır yaşadığı mekanı kalite ve zevkle yaratmak isteyenlerin tercihi olan Alligator, dekorasyonda yaratıcı çözümler arayanlar için farklı bir bakış açısı getiriyor. Alligator, özel dokulu ve efektli boyalarıyla, Türk Boya sektöründe bir çığır açıyor. Tüketici sağlığını ön planda tutan, kurşunsuz-aromatsız ve hijyenik ürünleri de Türkiye pazarına sunan Alligator; mat, yarı mat ve ipeksi mat boyalarının yanı sıra, özel dokulu ve efektli boyalarıyla da tüketiciye yaratıcı çözümler sunuyor.


Geri Dön