17 / 04 / 2024

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Perakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nin Sertifika Programı tamamlandı...



Genç yaşta vefat eden Alp Alkaş anısına, JLL Türkiye ve Özyeğin Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin altıncı dönem sertifika programı başarıyla sonlandı. Perakende ve gayrimenkul sektöründe uzman akademisyenlerin yanı sıra alanında uzman isimler gençlerle bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini aktardı. 

6. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programı’nda bu dönem Perakendenin temelleri, Konsept geliştirme ve Dizayn, Perakende Stratejileri ve Matematigi, Gayrimenkul Gelistirme ve Finansmanı, Perakende Yönetimi & Pazarlama Stratejileri konularına değinilirken; Vakko Gayrimenkul ve Satış Grup Başkanı Emrah İnel, Pegasus CEO’su Mehmet Nane, Portland Yönetici Direktörü İbrahim İbrahim, Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Ekonomi Bölüm Başkanı Prof. Ümit Özlale, Özyeğin Üniversitesi Alp Alkas PGM Akademik Direktörü Prof. Işıl Erol, Haskoll Direktörü David Leech, Doğan Holding Gayrimenkul ve Turizm Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Eric, Boyner Grup Başkan Yardımcısı ve Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Sunay, Turkeco Kurucusu Dr. Duygu Erten, Defacto COO-CGO’su Serdar Ersoy, Öğretim Üyesi İdil Türkmenoğlu, TBWA İstanbul Medya Direktörü Nüzhet Algüneş, Fiba Commercial Properties Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Yurdaer Kahraman kıymetli deneyimlerini paylaştı. 

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nde 2018 – 2019 yılı mezunları için yapılan sertifika töreninde bir araya gelen isimler arasında Alp Alkaş PGM Kurucusu Avi Alkaş, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Murat Özyeğin, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk,  Ankara  Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, Nöro Sağlık Beyin Eğitimleri Araştırmaları Uygulamaları Merkezi Kurucusu Dr. Kerem Dündar yer aldı. Pegasus CEO’su Mehmet Nane, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Hadi Karasu, Doğan Holding Gayrimenkul ve Turizm Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Eric, Fiba Commercial Properties Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Yurdaer Kahraman, Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı ve MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Yenal Gökyıldırım değerli katılımlarıyla yer aldı. 

Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş “Türkiye’de Gayrimenkul Sektörünün Değerlendirilmesi ve 2020 Öngörüleri” başlığını Dr. Kerem Dündar ise, “Dönüşen Dünyada Senin Beynin” başlıklı konuyu ele alırken; Avi Alkaş, Hüsnü Özyeğin ve Esra Gençtürk kapanış konuşmalarıyla yer aldı. 

 


Geri Dön