25 / 04 / 2024

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul yatırımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu söyledi.



Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul sektörüne  yatırım yapmanın Türk insanının genlerinde olduğunu anlattı. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu belirtti.


Keler, “Bu motivasyonu göz önünde bulundurarak, global emeklilik fonlarında ideal bir portföy çeşitlendirme aracı olan bu önemli varlık sınıflarını Ak Portföy’ün yatırım fonu evrenine ekledik” şeklinde konuştu.


Girişim sermayesi açısından bakıldığında ise Türk yatırımcısının dinamik, girişimci yapısı göz önüne alındığında, bu girişimlerin sermayelendirilmesine dayalı araçlara odaklanarak sektörde bir ilk olan “Ak Portföy Girişim Sermayesi Fonu”nu kurduklarını belirten Keler,  “Fon, inovatif, yüksek büyüme potansiyeli olan KOBİ’lere doğrudan sermaye desteği sağlayarak ortak oluyor. Böylece Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, yaratılan sermaye desteği ve sinerji ile büyüyen bu şirketlerin artan değerini fon sahiplerine yansıtmayı hedefliyor” ifadelerini kullandı.




Dünya


Geri Dön