24 / 04 / 2024

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.



Yaklaşık 25 yıl boyunca Bursa’da faaliyette bulunan Alpiş Group, toplumsal dayanışmada başlatılan kampanyalar ile toplamda 250 bin TL’lik bütçe ile katılım sağladı. Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi’ne gıda ürünleri tesliminde konu hakkında açıklamalarda bulunan Alpiş Group CEO’su Gökhan Karadayı, tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle başlatılan toplumsal mücadeleyi desteklemek için hem nakdi, hem de ayni kampanyalara katılmaya karar verdiklerini ifade etti.

İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile iştirak ettiklerini belirten Karadayı, daha sonra Bursa’da bulunan ihtiyaç sahipleri için de Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi ile temasa geçtiklerini sözlerine ekledi.

Belediyelerin erzak kolilerine ihtiyaç nedeniyle ürün takviyesinde bulunduklarını anlatan Karadayı, “Hepimiz için çeşitli zorluklar barındıran bu dönemde büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu hemşerilerimizin yanında olarak göstermek istedik. Bu süreci dayanışma ile atlatarak, yakın zamanda sağlıklı ve güzel günlerde bir arada olmaya devam edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yunus Kaldırım ve Osmangazi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sevcan Yaman da, Gökhan Karadayı nezdinde Alpiş Group’a teşekkürlerini iletti.

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!


Geri Dön