29 / 03 / 2024

Alsancak Stadı'nda sona gelindi!

Alsancak Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, İzmir programı çerçevesinde çeşitli ilçelerde inşa edilecek gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu,  İzmir  programı çerçevesinde çeşitli ilçelerde inşa edilecek gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burada yatırımlarla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 19  senede bütün alanlarda olduğu gibi gençlik ve spor alanında da çok ciddi yatırımlar yaptıklarına vurgu yapan Kasapoğlu, İzmir'de inşası süren Alsancak Stadı'nda sona gelindiğini, temeli atılan Karşıyaka Stadı'nda ise birtakım engellemeler sebebiyle ara verildiğini belirti. Kasapoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

Alsancak Stadı nda sona gelindi!

"Her zaman üretimden, katkıdan, yapıcı bir tavırdan yana olduk. Yine aynı ilkeyle hareket edeceğiz. Hizmetten, eser siyasetinden bir adım dahi geri durmayacağız. Önümüze engeller çıkacak. O engelleri halkımızla birlikte aşacağız. Birileri algı operasyonlarıyla, iftiralarla karşımıza çıkacak. Biz onlara inat hep halktan yana olacağız, hukuktan yana olacağız, doğrudan yana olacağız, üretimden yana olacağız."

Protokolle İzmir'deki ilçelere yeni salon, spor tesisi, havuz ve gençlik merkezlerinin yapılacağını aktaran Bakan Kasapoğlu, bütün paydaşlarla el ele vererek Türkiye'nin birbirinden değerli gençleri için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

İmza atılan protokolde bulunan tesisleri en kısa zamanda hizmete sunacaklarına dikkat çeken Kasapoğlu, bu tesisleri dolu dolu kullanmanın da çok önemli olduğunu dile getirdi. 

Alsancak Stadı nda sona gelindi!

- "Yeni 'Dev adamları' yetiştirmek için başlangıçlar yapacağız"

Sporun birkaç branştan ibaret olmadığını dile getiren Kasapoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

"Her branşa yatırım yapmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Yine bugünkü protokol kapsamında 200 potayı İzmir ile buluşturacağız. İnşallah İzmir'imizin ilçelerinde yeni dev adamları yetiştirmek için başlangıçlar yapacağız. Yeni yüzücüleri yetiştirmek adına inşa edeceğimiz havuzlarımız, İzmir için ülkemiz için ayrı bir manayı ihtiva ediyor. İnanın her branşta gümbür gümbür gelen gençler var. Daha önce sporcumuz dahi olmayan branşlar, bugün dünya çapında İstiklal Marşı'mızı gururla söyleyen, söyleten sporcularımızla doldu."

İzmir'de 2002'de 59 spor tesisi bulunuyorken şu an bu rakamın 200'e çıktığını kaydeden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, kentteki öğrenci yurdu sayısının da 5'ten 21'e yükseldiğini, yeni yurtların yapımının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Protokol töreninden sonra Alsancak Stadı'na geçen Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, statta incelemeler yaptı.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 


Geri Dön