20 / 04 / 2024

Altın alıp satacaklar dikkat! 3 Mart 2022 altın fiyatları!

Altın alıp satacaklar dikkat! 3 Mart 2022 altın fiyatları!

Yatırımcılar tarafından Kapalıçarşı'daki altın fiyatları yakından araştırılıyor. Altının onsu geçen hafta zirve yaparak 1940 seviyesi ile son zamanların rekorunu kırarken bugün ise güne 1.925 dolardan başladı. İşte 3 Mart 2022 altın fiyatları...



Geçen hafta altın fiyatları, Rusya’nın Donetsk ve Luhansk’ı tanımasının ve bölgede tansiyonun artmasının ardından bu senenin zirves seviyesi oldu. Doğu Avrupa’da gerilimin yükselmesi  yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altını son zamanların en yüksek seviyesine ulaştırdı.

Altın alıp satacaklar dikkat! 3 Mart 2022 altın fiyatları!

Altının geçen hafta 1,940 dolar seviyesinde güne başlarken bugün ise gelen son dakika verilerine göre 1,925 dolar seviyesine yükseldi.  Altının ons fiyatı bugün, düne göre düşüşle başladı. Altının onsunda meydana gelen bu değişkenlik diğer altın çeşitlerinin de yönünü değiştirdi.

Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Has altın, gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın, gremse altın kaç lira? İşte 3 Mart 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön