20 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları son durum! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu 29 Ekim 2022? 

Altın bilezik fiyatları son durum! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu 29 Ekim 2022? 

Altın bilezik fiyatları 29 Ekim 2022 Cumartesi günü merak edilip araştırılıyor. ''Altın bilezik ne kadar'' sorusunun yanıtını merak edenler güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte altın bilezik fiyatlarında son durum.



Altın bilezik fiyatları ile ilgili son durum hem yatırımcılar hem de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün gram altın kritik seviye olan 1000 TL'yi gördü. Çok sayıda vatandaş, güncel altın bilezik fiyatlarını öğrenmek için arama motorlarında araştırma yapıyor.

Bu hafta içinde dalgalı seyir izleyen altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Haftaya  piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklanması ile altın fiyatlarının yönü belli olacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön