26 / 04 / 2024

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Yastık altında altını olan kişiler, kazançlarını artırmak için planlama yapmak istiyor. Peki altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte uzman isimlerin o açıklamaları...



Özellikle Amerikan Merkez Bankası Fed’in faiz artırımı kararı sonrasında suni olarak baskılanmaya başlamış olan altın, Nisan 2022'yi düşüşle kapattı. Bu düşüşten sonra gözler Mayıs ayına döndü ancak Fed bir kez daha faiz artırımına gideceğini duyurdu. Daha önce dört seneden donra 25 baz puan faiz artırımı yapan Fed'in Mayıs politikası geçtiğimiz gün belli oldu. Fed, 50 baz puan faiz artırımına gitti.

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Altın yatırımcısı, altın almak ya da altınını bozmak isteyen kişiler altın fiyatlarını nelerin beklediğini merak ediyor. Milyonlarca kişi, 'Gram altın ne olacak? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?' sorularının yanıtlarını bulmak için uzman isimlerin açıklamalarını yakından takip ediyor. 

Peki altın fiyatları düşecek mi? Gram altın, çeyrek altın kaç lira olacak? Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte uzman isimlerin o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön