24 / 04 / 2024

Altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

Altın, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor seviyelere ulaştı. Peki altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?



Altın, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında atak yaparak rekor seviyelere yaklaştı. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim arttıkça altında yükseliş hız kesmeden devam edecek. Peki altın bu hafta hangi seviyeleri gördü? Gelecek hafta altın kaç lira olur? Altın almak isteyen vatandaşların ve yatırımcıların merak ettiği soruların cevabı haberimizde...

Altın bu hafta kaç lira oldu? Gelecek hafta altın fiyatları ne olur?

ALTIN BU HAFTA KAÇ LİRA OLDU? 

Altının onsu haftanın ilk işlem günü olan 7 Mart sabahına 1989 dolardan başlarken gram altın 921 liradan satışa sunuldu. Salı günü ons altın 1990 dolardan işlem görürken gram altın 929 lira oldu. Çarşamba günü 2 bin doları geçen altının onsu atak yaparak 2053 dolardan güne başladı.Aynı gün gram altın ise 967 liradan işlem gördü. Perşembe günü ons altın savaşın gidişatında olumlu gelişmelerin olacağı yönündeki haberlerin gelmesi ile sert düşüş yaşadı. Ons altın perşembe günü 1978 dolar seviyesine düşerken gram altın, 923 liradan işlem gördü. Haftanın son işlem günü ons altın zirve sonrasında tekrar güç toplayarak yükselişe geçti ve  1979 dolardan güne başlarken gram altın 956 liradan işlem gördü.

Peki gelecek hafta altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları önümüzdeki hafta nasıl olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön