16 / 04 / 2024

Altın bugün ne kadar? 5 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? 5 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 5 Temmuz Salı yani piyasaların açıldığı haftanın ikinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 5 Temmuz altın fiyatları!



5 TEMMUZ GRAM ALTIN NE KADAR? 

BDDK kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarının son durumu araştırılıyor. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 5 Temmuz Salı günü altın fiyatları güne yükselişle başladı daha sonra günün ilerleyen saatlerinde de bu yükseliş, yukarıya doğru ilerlemeye devam etti. Bu yükselişin ardından gram altın alış 973,04’ten satış ise 982,89 TL’den alıcı buldu. Şu sıralarda ons altın ise bin 772 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 5 TEMMUZ ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış 1.589,24 TL, satış 1.622,65 TL’den işlem gördü. Geçen haftaya göre çeyrek altının satış değeri 12 TL yükselişe geçti.

5 TEMMUZ 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.427,00 TL iken satış fiyatı da 6.492, 00TL’den alıcı buluyor. 5 Temmuz Salı günü altın fiyatları bir önceki kapanışa göre yükselişine devam ediyor.

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 4 Temmuz Pazartesi günü çeyrek altın, 1.562,24 TL, satış 1.596,65 TL’den işlem görmüştü. Geçtiğimiz haftaya göre çeyrek altın alış ve satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarında bir düşüş yaşanmaktadır.

Dolar bugün ne kadar? 5 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

TOKİ Ağustos 100 bin konut projesine nasıl başvuru yapılır? 2022 TOKİ başvuruları ne zaman?

Peugeot 208 Temmuz 2022 fiyat listesi! Peugeot modelleri ve kampanyalı 0 km fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön