25 / 04 / 2024

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Altın ve dolar ve bitcoin piyasındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, euro kurundaki gelişmeler unutuldu. Euro son günlerde öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın!



Altın ve dolar fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftaya yükselişle başlayan altın ve dolar yeni iş gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

Öte yandan milyonlarca yatırımcısı olan bitcoin de yaşanan gelişmeler ve  yatırımcılar tarafından sıkı takip ediliyor.

Altın, dolar ve bitcoin derken euro unutuldu. Vatandaşlar zaman zaman euro kurunu merak etse de, yatırımcıların gözü altın ve dolarda.

Son günlerde atak yapan euro yükselmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru 3 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön