27 / 04 / 2024

Altın Emlak'ın yıl sonu hedefi 60 bayii!

Altın Emlak'ın yıl sonu hedefi 60 bayii!

Emlak sektörünün kamu kurumlarından onaylı en sistemli zinciri olan Altın Emlak, Türkiyede faaliyet gösteren 40 bayisini yıl sonunda 60 bayiye çıkartmayı hedefliyor. Altın Emlakın hedef illeri arasında ise Ankara, İzmir, Denizli, Bursa, Adana ve Balıkesir



1998 yılında kurulan Altın Emlak A.Ş., 9 ayrı ilde 40 bayisi ile hizmet veriyor. Tamamı yerel sermayeden oluşan Altın Emlak, Türk Standartları Enstitüsünden onaylı ilk ve en yetkin emlak zinciri. Türkiyenin ofis otomasyonuna dahi yanıt verebilen en gelişmiş sistem altyapısına sahip olan Altın Emlak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı mesleki eğitimleri veren tek firma olma özelliği taşıyor.
 
Başlangıç Eğitimlerinin Yanı Sıra Uygulamalı Eğitimler de Veriliyor

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; temsilciliklerinin, dış tabelalarından, matbuatlarına, müşteri sözleşmelerinden, branda, afiş ve kartvizitlerine varıncaya kadar bütün görsel unsurları bedelsiz temin ettiklerini belirterek şunları söyledi:
Türkiyedeki tüm bayileri yalnızca portföy alışverişi amacıyla değil eğitim amacıyla da periyodik olarak bir araya getiriyor, piyasa hakimiyetinin yanı sıra mesleki bilgi anlamında da sürekli eğitimler veriyoruz. Yalnızca teorik eğitimlerin verildiği kuruluş içi başlangıç eğitimleri ile sınırlı kalmayıp, Altın Emlak Ailesine katılan bayilere, mesleğin uygulamalı yönünü birebir öğretmek amacıyla ayrı Uygulamaya Yönelik Temel Eğitimler de veriyoruz. Franchising, işletme sahibinin mali açıdan bağımsızlığı demektir. Bu nedenle Altın Emlak, kardan pay, reklama katkı payı gibi farklı isimler adı altında temsilciliklerine ek mali zorunluluklar getirmiyor. Bayilerimiz mali açıdan bağımsız işletmelerdir. Bayilerimiz müşterilerinin emlakla ilgili bütün ihtiyaçlarının yanı sıra sigorta ihtiyaçlarına da anında yanıt verebiliyor. Bölgelere göre başlangıç bedelleri 8 bin ile 14 bin TL arasında değişiyor. Herhangi bir royalty bedeli ise almıyoruz.

24 Aya Varan Taksit Seçeneği

Türkiyede emlak ofisi açmak isteyen girişimcilere başka hiçbir sistemde bulunmayan en gelişmiş olanakları minimum maliyetlerle sunabilen Altın Emlak; teorik eğitimden pratiğe yönelik uygulamalı eğitime, sürekli geliştirme eğitiminden portföy desteğine, gelişmiş bayi ağından ofis görsellerine, ofis otomasyonuna dahi yanıt verebilen en gelişmiş emlak altyapısına varıncaya kadar bütün altyapıyı minimum maliyetlerle ve 24 aya varan taksit seçenekleriyle sunan, uzmanlığı kamu kurumları nezdinde onaylı en yetkin emlak zinciri olma özelliği taşıyor.

Bayim Olur Musun Fuarı Binlerce Girişimciye Yol Gösterecek

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; 29 Eylül 2 Ekim tarihleri arasında CNR Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenecek Türkiyenin ve sektörün önemli bir fuarı olan Bayim Olur Musuna Altın Emlakın hazırlıklarının hızla devam ettiğini belirtti. Fuara kriz bahanesi olmadan firmaların katılmasının önemine değinen Erilkun, markalı bir zincirin güvencesiyle iş kurmak isteyen binlerce girişimciye yol gösterecektir dedi. Erilkun, emlak sektöründe yılın en büyük hareketliliğinin ikinci yarısında Eylül ve Ekim döneminde yaşanacağını da sözlerine ekledi.


Geri Dön