27 / 04 / 2024

Altın fırtınaya kapıldı! Gram altın sert zemine çakıldı!

Altın fırtınaya kapıldı! Gram altın sert zemine çakıldı!

ABD'nin enflasyon verisini açıklaması ile birlikte altında hareketlilik yaşandı. Kritik veri açıklanır açıklanmaz altın fiyatları düşmeye başladı. Gün içinde 1000 lirayı aşan altın 983 lira bandına çekildi.



Altın yatırımcılarının merakla beklediği ABD enflasyonu bugün açıklandı. ABD'de TÜFE Eylül ayında yüzde 0,4 ile beklentilerin üzerinde kaydedildi. Yıllık TÜFE yüzde 8,2'yi gördü.

ALTIN SERT ZEMİNE ÇAKILDI

Haber7'de yer alan habere göre; son haftalarda aşırı bir hareketliliğin meydana geldiği altın fiyatları, ABD verisi öncesi tekrar 1000 liranın üzerine çıkmıştı. ABD'den gelen enflasyon verisiyle altında düşüş eğilimi yeniden başladı. Gün içinde 1005 lirayı gören altın, enflasyon verisi sonrası 983 liraya kadar düştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön