16 / 04 / 2024

Altın fiyatları 1 ay sonrası bu kadar olacak! Rakam verildi! Altın borcu olanlar çabuk bakın...

Altın fiyatları 1 ay sonrası bu kadar olacak! Rakam verildi! Altın borcu olanlar çabuk bakın...

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden milyonlarca kişi altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. altın için nefesleri kesen açıklama yapan  Uzman İsim Belgin Maviş altın fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağını şu sözlerle açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...



GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 4 TEMMUZ 2022?

Altın fiyatlarında son dakika verileri yurt içi piyasalarda milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Gram altın şu sıralar alış fiyatı 978 TL, satış fiyatı 989 TL seviyesinde işlem görüyor. Ons altın ise 1808 dolar bandında işlem görüyor.'' ifadesini kullandı.

'Bende dolar olsaydı beklemezdim' diyen İslam Memiş elinde dolar olanları olanları uyardı! Bunu yapan daha çok kazanır

Altın fiyatlarında sert rüzgar! Hemen bu rakamlara bakın! Son dakika altın fiyatları 4 Temmuz 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön