20 / 04 / 2024

Altın fiyatları çeyrek, yarım altın, gram ve Cumhuriyet altını kaç liradan satılıyor? 17 Temmuz güncel altın fiyatı

Altın fiyatları çeyrek, yarım altın, gram ve Cumhuriyet altını kaç liradan satılıyor? 17 Temmuz güncel altın fiyatı

Altın fiyatları kaç liradan alınıp satılıyor, uzmanlar gram altın, çeyrek altın, ons altın ve Cumhuryet altın fiyatlarını nasıl değerlendiriyor. Kapalıçarşı'da altın fiyatları kaç liradan işlem görüyor sorusunu yatırımcılar merak ediyor. İşte 17 Temmuz güncel altın fiyatları...



Altın fiyatlarında oluşan son rakmalar altın yatırımcısı tarafından merak ediliyor. Altın uzmanları İslam Memiş ve diğer isimler altın alıp satacaklara ne tavsiyesinde bulundu. Gram altın, ons altın, çeyrek altın, ons altın, yarım altın ve Cumhuriyet altın fiyatlarında oluşan son rakamları derledik. Altında yükseliş mi olacak yoksa düüş mü gerçekleşecek. 

altın yatırımcılarına dikkat çekici uyarılar Forbes dergisinden geldi. Forbes dergisi altın analiz uzmanı Jo Groves'a göre; altın satın almak, özellikle yüksek enflasyon ve borsa oynaklığının mevcut ekonomik ortamında, bir yatırım portföyüne istikrar ve çeşitlilik katabilir.

İşte fiziksel formunda altın satın almak hakkında bilmeniz gerekenler diyerek yatırımcıları uyaran Groves, altın gibi bir emtiaya yatırım yapmanın veya bir borsa fonuna yatırım yapmanın doğası gereği riskli olduğunu ve bunu yapmanın sermayenizi riske atacağını unutmayın. Paranızın bir kısmını hatta tamamını geri alamayabilirsiniz uyarısında bulundu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön