19 / 04 / 2024

Altın fiyatları çok sert düştü! İşte 16 Mart 2022 altın fiyatları!

Altın fiyatları çok sert düştü! İşte 16 Mart 2022 altın fiyatları!

Geçen hafta ons altın 2 bin dolar seviyelerini geçerken, haftanın ikinci işlem gününe sert düşüşle başladı. Altının onsu yeni günde güç kaybederken altın fiyatları değer kaybetmeye devam ediyor. İşte 16 Mart 2022 altın fiyatları...



Geçtiğimiz haftanın son  işlem gününde altın fiyatları güne düşüşle başlayarak çöküşe geçti. Dün güne 1930 dolardan başlayan altıın onsu akşam kapanışı 1915 dolardan yaptı.

Altın fiyatları çok sert düştü! İşte 16 Mart 2022 altın fiyatları!

Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşta ateşkes ilan edilmesine yönelik müzakereler devam ediyor. Rusya ve Ukrayna arasında olumlu haberlerin gelmesine yönelik gelişmelerin gündeme gelmesi ile altının onsu düşmeye devam ediyor.  Altın fiyatları bugün kaç lira? Altın düşmeye devam edecek mi? İşte 16 Mart 2022 altın fiyatları...

Geçtiğimiz haftalarda 2053 dolar seviyelerine kadar çıkan altının onsu yeni güne 1916 dolardan başladı. Gram altın güne 913 dolardan başlarken çeyrek altın, yarım altın, tam altın bugün kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön