28 / 03 / 2024

Altın fiyatları uçuşa geçecek! Gram altın 1.400 TL'yi bulacak!

Altın fiyatları uçuşa geçecek! Gram altın 1.400 TL'yi bulacak!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş güncel altın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Para Uzmanı Memiş gram altının 1.400 TL olacağını açıkladı...



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcılarını ilgilendiren çok önemli açıklamalar geldi. İslam Memiş açıklamalarında altın fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulunarak gram altının 1.400 TL olacağını söyledi. 

Açıklamalarında “Altın yatırımcısı, gümüş de olabilir, platin de olabilir. Siz FX piyasalarındaki işlemleri banka sayfasında yapmak zorunda kalacaksınız. Fiziki tarafta, kuyumcudan, dövizciden işlem yapacaksanız burada da makas aralığı en az 10 lira.” dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti.

Altın fiyatları uçuşa geçecek! Gram altın 1.400 TL yi bulacak!

“Kuyumcuda altın 900 lira. Bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Günlük veya haftalık işlem yapanlar için bu can sıkıcı. Piyasadaki manipülatif atakların önüne geçilmiş oluyor. Spekülasyon yapıyorlardı, bunun önüne geçilmiş oldu”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön