26 / 04 / 2024

çeyrek altın ne kadar

çeyrek altın ne kadar

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yarın açıklanması beklenen ABD  eylül ayı enflasyon verilerinin ardından altın piyasasının nasıl tepki vereceği ise merak konusu… İşte detaylar…

Altın bugün ne kadar? 11 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Altının ons fiyatı, 1.674,92 dolar seviyesinde seyrediyor. 11 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Ekim altın fiyatları!

Altın ve gümüş fiyatlarına dolar darbesi: 20 yıldır böylesi görülmemişti

Küresel ekonomideki resesyon dalgası endişesi ve 54 ülkede arta faiz baskısı nedeniyle altın ve gümüş dolar karşısında son 20 yılın en zor günlerini geçiriyor. Dünyanın rezerv parası doların etkisi değerli metallerin fiyatını baskıladı.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Gören şaşkına dönüyor! İşte 8 Haziran 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları bugün ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları 8 Haziran 2022...

Güncel altın fiyatları; gram altın, çeyrek altın, tam altın, ata altın ne kadar? 16 Mayıs 2022 altın fiyatları

16 Mayıs pazartesi günü canlı, güncel altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım atın, tam altın ve Ata Altın ne kadar? 22 ayar altın ne kadar? 16 Mayıs 2022 güncel canlı anlık altın fiyatları...

Altın fiyatlarında son dakika: Yükseliyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 11 Mayıs 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününde milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Ata altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 11 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları uçuşa geçecek! Gram altın 1.400 TL'yi bulacak!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş güncel altın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Para Uzmanı Memiş gram altının 1.400 TL olacağını açıkladı...

Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 6 Mayıs 2022 altın fiyatları

Fed'in faiz kararını açıklamasından sonra gözler altın fiyatlarına çevrildi. Altının onsu güne hareketli başlarken 1877 dolar seviyesine düştü. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün kuyumcularda kaç lira? Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 29 Nisan 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları kuyumcularda bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altının onsu 29 Nisan günü kritik seviye olan 1900 dolar seviyelerine yükseldi. Peki bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın, tam altın ve cumhuriyet altın fiyatları kaç lira? İşte 29 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...

Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 12 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları, altın almak isteyen kişiler ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 1958 dolar seviyesinde güne başlarken kapanışta 9 dolar yükselerek 1967 dolar oldu. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 12 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu?

Gram altın fiyatları hem ons altın hem de döviz kurlarındaki hareketlilikle beraber güçlü seyretmeyi sürdürüyor. Pekialtın fiyatları bugün ne oldu? İşte detaylar...

Gram altın 1.000 TL'ye dayandı!

Yurt içinde döviz kurlarındaki artış baş döndürürken altın fiyatları da yüzde 10'dan fazla yükseldi. Dün 900 TL'yi geçen gram altın bugün 996 TL ile 1.000 TL arasında seyrediyor. 

2020'nin son günü altın fiyatları ne kadar?

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 450,1 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 733 lira, Cumhuriyet altını ise 2.995 liradan satılıyor.

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Altının gram fiyatı, yeni güne sınırlı yükselişle başlamasının ardından 449,2 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 737 lira, Cumhuriyet altını ise 3.010 liradan satılıyor.

Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

 Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 469,8 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 770 lira, Cumhuriyet altını ise 3.145 liradan satılıyor.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın güç topluyor! Yatırımcılar heyecanla bekliyor! 26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düşüş yaşayan altın bugün güç topluyor. Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ederek kayıplarını gidermeye çalışıyor. Yatırımcılar ise heyecanla altın fiyatlarını takip ediyor. Peki  26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

çeyrek altın ne kadar Haberi

çeyrek altın ne kadar

Altın piyasasında yaşanan gelişmelerin ardından, vatandaşlar yatırım yapmak için her gün altın fiyatlarını araştırır oldu.  Geçtiğimiz ay düşen altın fiyatları nedeniyle uzmanlar altın almanın zamanı demiş ve vatandaşlar yatırım için altını seçmişti.

Piyasada yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler, yarın ABD’den gelecek açıklamalara çevrildi. ABD, geçen hafta piyasaların beklediği istihdam verilerini açıklamış ve ekonomik aktivitenin güçlü kaldığı görülmüştü.

Peki, gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek bugün ne kadar 12 Ekim? İşte detaylar…

GÖZLER ABD’DEN GELECEK AÇIKLAMADA

Ancak ABD’den yarın Türkiye saati ile 15.30'da açıklanacak enflasyon verileri para politikasının seyri açısından önem taşıyor.

Gerçekleştirilen son üç toplantıda 75 baz puan faiz artışına giden Fed'in, enflasyonda önemli bir gerileme gözlenmemesi halinde kasımda da aynı büyüklükte bir adım atmasına kesin gözüyle...