17 / 04 / 2024

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Altının gram fiyatı, yeni güne sınırlı yükselişle başlamasının ardından 449,2 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 737 lira, Cumhuriyet altını ise 3.010 liradan satılıyor.



Gram altın dün, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybederek günü bir önceki kapanışın yüzde 1 altında 448,4 liradan tamamladı.

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın yeni güne sınırlı değer kazancıyla başladı ve saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 449,2 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 737 lira, Cumhuriyet altını ise 3.010 liradan satılıyor.

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Altının ons fiyatı şu sıralarda, önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 1.878 dolar seviyesinden işlem görüyor. Analistler, ABD'deki teşvik paketine ilişkin gelişmelerin ardından düşen dolar endeksinin, altının ons fiyatını desteklediğini söyledi. 

Bugün, veri takviminin sakin olduğunu bildiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.900 doların direnç, 1.860 doların destek konumunda olduğunu ifade etti.

Gram altın 2020'nin son haftasına nasıl başladı?

Gram altın haftanın son gününe nasıl başladı?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön