26 / 04 / 2024

gram altın ne kadar oldu 2020

gram altın ne kadar oldu 2020

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 450,1 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 733 lira, Cumhuriyet altını ise 2.995 liradan satılıyor.

Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar?

Altının gram fiyatı, yeni güne sınırlı yükselişle başlamasının ardından 449,2 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 737 lira, Cumhuriyet altını ise 3.010 liradan satılıyor.

Gram Altın rekor kırdı!

Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlikler nedeniyle altın fiyatlarında yaşanan artış ve dolar/TL kurundaki tarihi seviyelerin tetiklediği gram altın fiyatlarından da rekor geldi. Gram altın bugün 499 lira ile zirve yaptı.

Gram altın 392 lira seviyelerinde!

Altının gram fiyatı, güne yatay başlamasının ardından 391,5 liradan işlem görüyor. Bunun yanında çeyrek altın 643 lira, Cumhuriyet altını 2.623 liradan satılıyor.

Gram altın 379 lira seviyelerinde!

Altının gramı güne 379,4 liradan başlarken, Çeyrek altın 622 lira, Cumhuriyet altını ise 2,540 liradan satışa sunuluyor.

Gram altın 386 lira seviyelerinde!

Çeyrek altın 634 lira, Cumhuriyet altını da 2.589 liradan satılıyor

Gram altın 386 lira seviyelerinde!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 386,3 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 636 lira, Cumhuriyet altını da 2.582 liradan satılıyor.

Gram altın 384 lira seviyelerinde!

Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından 384 liradan işlem görüyor.

Gram altın 381 lira seviyelerinde!

Gram altın 380,8 lira, çeyrek altın 627 lira ve Cumhuriyet altını 2.560 liradan işlem görüyor.

Gram altın ne kadar?

 Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 379,6 liradan işlem görüyor.

Gram altın 379 lira seviyelerinde!

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 378,5 liradan işlem görüyor. 

Gram altın 383 lira seviyelerinde!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 382,9 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları zirveye koşuyor!

Yeni güne yükselişle başlayan altının gram fiyatı, saat 11.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,9 üzerinde 375,9 lira seviyesinde seyrediyor.

Gram altın kaç lira oldu?

Cuma günü, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 2,0 artışla 350,1 liradan tamamladı.

Altının gramı bugün ne kadar?

Gram altın bugün 346,7 lira, çeyrek altın 573 lira ve Cumhuriyet altını 2.332 liradan işlem görüyor.

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

Gram altının 20 gün sonra kaç TL olacağı açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olanlar dikkat, büyük fırtına geliyor!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte paylaşılan o rakam...

Gram altın uçmadı resmen fırladı! Yeni rekor! 1 gram bile altını olanlar yaşadı! 27 Şubat 2024 altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Son dakika altının gramı resmen fırladı. Bugün gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın düşüyor! 1 Eylül 2023 Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken bugün tekrar yönünü aşağı çevirdi. Ons altın 1939 kritik seviyesine kadar geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ise güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? 1 Eylül 2023 cuma canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında istikrar! 1 Gram altın ne kadar? Çeyrek ve tam altın kaç TL? 31 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları, son rekor yükselişin ardından yeni haftanın başlangıcından itibaren istikrar kazandı. Gram altın fiyatları da ons altınla paralel olarak yatay seyretmekte. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 30 Ağustos gram altın fiyatı ne kadar? 30 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü önceki güne göre inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Peki, altın fiyatları 30 Ağustos 2023 Çarşamba ne kadar oldu? Bugün gram altın ne kadar? İşte ayrıntılar...

gram altın ne kadar oldu 2020 Haberi

gram altın ne kadar oldu 2020

Gram altın, dün altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazananırken günü bir önceki kapanışın yüzde 0,6 üzerinde 449,6 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, yeni güne sınırlı da olsa yükselişle başlamasının ardından saat 11.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 450,1 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 733 lira, Cumhuriyet altını da 2.995 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu sıralarda önceki kapanışın hemen altında 1.893 dolar seviyesinden işlem görüyor. Analistler, yeni yıl tatili dolayısıyla birçok piyasanın kapalı olması sonucu altının ons fiyatında yatay bir seyrin hakim olduğunu söyledi.

Bugün, yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu toplantı özeti, yurt dışında ise ABD'de haftalık işsizlik maaşı başvuru verilerinin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının...