18 / 04 / 2024

Beklenen gün geldi! Altında yarın yer yerinden oynayacak!

Beklenen gün geldi! Altında yarın yer yerinden oynayacak!

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yarın açıklanması beklenen ABD  eylül ayı enflasyon verilerinin ardından altın piyasasının nasıl tepki vereceği ise merak konusu… İşte detaylar…



Altın piyasasında yaşanan gelişmelerin ardından, vatandaşlar yatırım yapmak için her gün altın fiyatlarını araştırır oldu.  Geçtiğimiz ay düşen altın fiyatları nedeniyle uzmanlar altın almanın zamanı demiş ve vatandaşlar yatırım için altını seçmişti.

Piyasada yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler, yarın ABD’den gelecek açıklamalara çevrildi. ABD, geçen hafta piyasaların beklediği istihdam verilerini açıklamış ve ekonomik aktivitenin güçlü kaldığı görülmüştü.

Beklenen gün geldi! Altında yarın yer yerinden oynayacak!

Peki, gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek bugün ne kadar 12 Ekim? İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön