29 / 03 / 2024

Güncel altın fiyatları; gram altın, çeyrek altın, tam altın, ata altın ne kadar? 16 Mayıs 2022 altın fiyatları

Güncel altın fiyatları; gram altın, çeyrek altın, tam altın, ata altın ne kadar? 16 Mayıs 2022 altın fiyatları

16 Mayıs pazartesi günü canlı, güncel altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım atın, tam altın ve Ata Altın ne kadar? 22 ayar altın ne kadar? 16 Mayıs 2022 güncel canlı anlık altın fiyatları...



Altın fiyatları Fed'in faiz kararı ile birlikte sert düşüş yaşadı. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Yarım altın kaç lira? Ata altın kaç TL? sorularının cevabını araştırıyor.

Son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi diye merak edip sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki güncel anlık altın fiyatlarını takip ediyor.

İşte canlı anlık güncel altın fiyatları 16 Mayıs 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön