29 / 03 / 2024

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş’ten flaş açıklama!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş’ten flaş açıklama!

Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu değerlendirerek altının gidişatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu...



Altın piyasasındaki jeopolitik riskler ve küresel belirsizlikler fiyatların düşmesine ve yükselmesine sebep oluyor. Döviz kurlarıyla birlikte altın, gümüş fiyatlarında yaşanan son değişimler tüm yatırımcılar tarafından merak ediliyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu  değerlendirdi ve altının geleceği hakkında yatırımcılara çok özel açıklamalar yaptı. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve enflasyon endişeleri ile 2 bin 70 doları gören ons altın bir süredir 1900-1950 dolar aralığında takılı kaldı.  

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş’ten flaş açıklama!

Ons Altın fiyatı değer kaybeden dolar ve artan küresel endişelerin etkisinde kalarak haftanın son işlem gününde 1962 direncine kadar yükselmişti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön