26 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

Altının onsu FED öncesinde 1909 dolara kadar gerilerken, yeni güne yüzde 0,99 artışla başladı. Peki altın fiyatları FED sonrası kaç lira oldu? İşte 17 Mart 2022 altın fiyatları...



17 MART 2022 ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altının onsu güne 1937  dolardan başladı. Ons altın şu dakikalarda 1948 dolardan işlem görüyor. Ons altının yükselmesi ile diğer altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın şu anda 928 lira, çeyrek altın 1,518 lira, yarım altın 3,036 lira, tam altın 6,050 lira, Ata altın 6,208 lira, gremse altın 15,098 lira, Atabeşli 30,935 liradan satışa sunuluyor. 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

FED sonrası gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç lira oldu?

Altın fiyatları FED sonrası atak yaptı!

FED kararı sonrası altın fiyatları ne oldu?

FED öncesi gram altın, çeyrek altın kaç lira? İşte son dakika altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön