24 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

Altının onsu FED öncesinde 1909 dolara kadar gerilerken, yeni güne yüzde 0,99 artışla başladı. Peki altın fiyatları FED sonrası kaç lira oldu? İşte 17 Mart 2022 altın fiyatları...



Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası FED faiz kararını dün saat 21:00'da açıkladı. Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. FED faiz kararının  hemen ardından piyasalarda hareketlenmeler başladı.

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

FED kararı sonrası altın fiyatlarında düşüş yaşanırken, altının ons fiyatı 1906 dolara kadar düştü. Altın fiyatları yeni gününün sabahına ise yükselişle başlarken yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının onsu yeni güne yüzde 0,99 artışla 1937 liradan işlem görürken gün içerisinde yukarı yönlü hareketine devam etti. Ons altının yükselmesi ile birlikte diğer altın çeşitleri de paralel olarak yükselmeye devam ediyor.

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

FED  sonrası güne artışla başlayan altın fiyatları kaç lira oldu? Altın fiyatları şu anda kaç lira ? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, cumhuriyet altını, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın kaç lira? İşte 17 Mart 2022 altın fiyatlarında son durum... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön