24 / 04 / 2024

Altın için bomba uyarı! İslam Memiş yine gündemi değiştirecek

Altın için bomba uyarı! İslam Memiş yine gündemi değiştirecek

Altın fiyatlarında flaş gelişme yaşanıyor. Küresel piyasalarda dalgalanma devam ediyor. Süreci yakından takip eden İslam Memiş “Vakit geldi” diyerek bomba bir tahminde bulundu. İşte tüm detaylar...



Altın fiyatlarında kritik sürece girildi. Yurt içi ve küresel piyasalarda yaşanacak olan gelişmeler altın fiyatlarını vuracak. ABD’deki gelişmeleri yakından takip eden İslam Memiş, altın fiyatlamalarında bir alım fırsatı olduğunu ifade etti.

Altın fiyatları ve döviz kurları son günlerde sıkışık bir bant işlem görüyor ve yatırımcılar birikimlerini nasıl koruma altına alacaklarını merak  ediyorlar. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ekranlar ile serbest piyasa arasındaki farka dikkat çekerek piyasaların güncel durumunu yorumladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön