26 / 04 / 2024

Altın piyasasının usta tahmincisi İslam Memiş yine gündemi değiştirecek! Gram altın için kaçırılmaz fırsat

Altın piyasasının usta tahmincisi İslam Memiş yine gündemi değiştirecek! Gram altın için kaçırılmaz fırsat

Piyasalar yeni haftaya sessiz bir giriş yaparken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu yorumladı. Altın fiyatlarındaki kritik gelişmeyi açıklayan uzman isim merak edilen soruları cevapladı. İşte tüm detaylar...



Geçtiğimiz hafta oldukça hareketli bir süreci geride bırakırken yeni günde altın fiyatları sessiz bir başlangıç oldu. Altın piyasasında yaşanabilecek durumları yatırımcılarla paylaşan uzman isim, bu hafta nelerin yaşanabileceğini yorumladı. 

Piyasada görülen sessizliğin nedeni için kar satışlarını işaret eden Memiş, son haftalarda yaşanan krizler nedeniyle piyasalarında pozisyon aldığını ifad etti. Dolar karşısında her şeyin ucuz olduğunu belirten İslam Memiş, birçok enstrümanın değer kazandığını söyledi. Yeni haftada altın fiyatlarının ne durumda olacağı en çok araştırılan konular arasında yer alırken merak edilen soruların yanıtı da İslam Memiş'ten geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön