26 / 04 / 2024

Altın piyasasının usta tahmincisi İslam Memiş yine gündemi değiştirecek! Gram altın için kaçırılmaz fırsat

Altın piyasasının usta tahmincisi İslam Memiş yine gündemi değiştirecek! Gram altın için kaçırılmaz fırsat

Piyasalar yeni haftaya sessiz bir giriş yaparken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu yorumladı. Altın fiyatlarındaki kritik gelişmeyi açıklayan uzman isim merak edilen soruları cevapladı. İşte tüm detaylar...



ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?
Yeni hafta borsaya toparlanma ile başlarken altın fiyatlarındaki son durum da merak konusu oldu. İslam Memiş, borsada destek seviyesinin 4900 puan olduğunu ifade ederken ilk aşamada 5150 devamında ise 5200 puana kadar yükselme görülebileceğini aktardı.

Dolar TL kurunda görülen rakamların 19,09 olduğunu işaret eden Memiş, serbest piyasada rakamların 19,40 civarına kadar ulaştığının altını çizdi. Doların kısa vadeli baskılanmadan kurtulacağını ifade eden Memiş, orta ve uzun vadede görünümün pozitif olduğunun altını çizdi.

Euro dolar paritesinde destek seviyesinin 1,0635 olduğuna değinen İslam Memiş direnç seviyesinin ise 1,0830 olduğunu aktardı. Geri çekilmelerin kalıcı olmadığını vurgulayan uzman isim piyasalardaki son durumu açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön