17 / 04 / 2024

Altın piyasasının usta tahmincisi İslam Memiş yine gündemi değiştirecek! Gram altın için kaçırılmaz fırsat

Altın piyasasının usta tahmincisi İslam Memiş yine gündemi değiştirecek! Gram altın için kaçırılmaz fırsat

Piyasalar yeni haftaya sessiz bir giriş yaparken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu yorumladı. Altın fiyatlarındaki kritik gelişmeyi açıklayan uzman isim merak edilen soruları cevapladı. İşte tüm detaylar...



ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Geçtiğimiz hafta içerisinde 1858 Dolar civarında haftayı tamamlayan ons altın şimdilerde 2.000 dolar seviyesini zorluyor. Fiyatlarda aşağı doğru bir kırılma olması durumunda 1.948 dolar seviyesinin test edileceğini aktaran uzman isim direnç seviyesinin ise 1.998 dolar olduğunu vurguladı. Kar satışlarının beklendiğini dile getiren Memiş, merakla takip edilen gram altın fiyatlarının 1208 TL seviyesine gerilediğini aktardı.

Yaşanan bu gerilemenin kar satışlarına bağlı olduğunu aktaran uzman isim 1150 ile 1170 rakamlarının ekranlara yansıdığını vurguladı. İslam Memiş, serbest piyasada rakamların 1170 ila 1190 TL arasında olduğunu aktarırken uzun vadede altın için pozitif bir görünüm olduğunu söyledi.

Ons gümüş fiyatlarının hala ucuz olduğunu aktaran İslam Memiş, bu hafta içerisinde 22,80 destek ve 23,50 direnç seviyelerinin görülebileceğini söyledi. Orta ve uzun vadede değerlendirmelerde bulunan Memiş önce 24 dolar daha sonra 26 dolar seviyesini işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön