26 / 04 / 2024

Altın kahini İslam Memiş kırmızı ikaz ışıklarını yaktı! Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın kahini İslam Memiş kırmızı ikaz ışıklarını yaktı! Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve gümüş fiyatları ve pariteleri sekiz aydır baskı altında, ancak zincir kırıldı. Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş'e tavsiyelerde bulunuldu. Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!



Gümüş fiyatları tüm hafta yükseldikten sonra zirve yaptı. Şu anda 14 TL'den işlem gören gümüş ile ilgili yatırımcı araştırmalarını artırdı.

İslam Memiş ise yatırımcılara gümüş konusunda açıklayıcı tavsiyelerde bulundu.

İslam Memiş tarih vererek duyurdu! İki müjde geliyorGRAM ALTIN 1080 TÜRK LİRASI

Memiş, "Kasım ayında yükselişine başlayan enstrümanlarda yeni zirveler yolda. Daha önce belirttiğim gibi yılın son çeyreği, ilk çeyreği gibi olabilir. Gram altın 1080 lira, ons altın 1800 dolar, gümüşün gramı 13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez ama yükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim." dedi.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! "SABREDEN KAZANIYOR "

2023 yılının ilk çeyreğinde 100 seviyesinin altında 90-95 aralığında dengelenme süreci devam edeceğini söyleyen Memiş, şunları söyledi:

"Satış için acele etmemek gerek! Aralık ayı altın, gümüş ve paritelerin konuşulduğu bir ay olma özelliği taşıyacak. Varlıklarını koruyan, sabreden kazanıyor.''

İslam Memiş 'Yakında' diyerek uyardı! Gram altına odaklananlar çok şey kaybederDOLARI BIRAKIN BURAYA BAKIN!

İslam Memiş, elinde dolar olan yatırımcıları uyararak yeni bir iddia ortaya attı.

İslam Memiş,sterlin ve dolar paritesi hakkında şunları söyledi:

"Sterlin dolar paritesindeki yükseliş de dikkat çekiciydi. 1.2298 seviyesi görüldü sterlin dolar paritesinde. Elinde dolar bulunanların burada geri çekilme fırsatlarını kaçırmaması gerektiğini uyarmıştım. Sterlin TL kurunda ise 23 lira  seviyesi bugün görüldü. 13-14 lira seviyesinden sterlin alanlara yıl sonunda 25 lira bekliyorum deyince hiç kimse inanmamıştı. Ben 25 lira seviyesini beklemeye devam edeceğim.

Genel itibarıyla pozitif bir haftayı geride bırakıyoruz. ABD'de tarım dışı istihdam verisi beklenti üzerinde geldi. Dolar endeksi veri açıklandıktan sonra 105,56'ya kadar yükseldi. Dolar endeksi yükseldiği için altın, gümüş ve paritelerde kar satışları gerçekleşti.'' Peki, altın ve gümüşte son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön