19 / 04 / 2024

Altın kahini İslam Memiş kırmızı ikaz ışıklarını yaktı! Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın kahini İslam Memiş kırmızı ikaz ışıklarını yaktı! Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve gümüş fiyatları ve pariteleri sekiz aydır baskı altında, ancak zincir kırıldı. Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş'e tavsiyelerde bulunuldu. Yeni zirveler yolda! Hemen bakmayan, bin pişman!



Altın ve gümüş fiyatları ve pariteleri sekiz aydır baskı altında, ancak zincir kırıldı. Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş'e tavsiyelerde bulunuldu. Memiş gümüşü olanları uyardı. Gümüş yükselecek mi ve gümüşe yatırım yapmak karlı mı sorusu birçok kişi tarafından ilgiyle incelendi. Bu soruların cevaplarını ve konuyla ilgili daha fazla bilgiyi haberde bulabilirsiniz...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön