24 / 04 / 2024

Altın o tarihte şaha kalkacak! İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...

Altın o tarihte şaha kalkacak! İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...

Para piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve yatırımcıların gözdesi olan altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Altın fiyatları 5 günde ne kadar yükseldi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...



Para piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada önümüzdeki Temmuz ayında gram altının 1000 lira olacağını, dolar kurunun ise baskılanacağını söyledi.

Altın o tarihte şaha kalkacak! İslam Memiş ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...

İşte altın kahini olarak bilinen İslam Memiş'in altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön