24 / 04 / 2024

Altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağı açıklandı! Herkes bu habere odaklandı

Altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağı açıklandı! Herkes bu habere odaklandı

Altın fiyatlarında peş peşe düşüşler yaşanırken bugün dolar kurundaki artışların durması ile altın nefes aldı. Altın fiyatlarında yukarı yönlü bir hamle görülürken Bloomberg Intelligence altın ve bitcoinin 10 yıl içinde ne kadar olacağını açıkladı.



Ons altın dün 1626 dolara kadar geriledi.  Dolardaki şahin yüksliş karşısında Wall Street Journal, bu yılın ABD hisse senedi alım satımı ve yatırımında "dipleri al" stratejisi için 1930 yılından bu yana en kötü yıl olduğunu belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön