26 / 04 / 2024

Kemeraltı Çarşısı'nın altyapısı 1 yıl içinde yenilenecek!

Kemeraltı Çarşısı'nın altyapısı 1 yıl içinde yenilenecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, 20 Mayıs tarihinde yarım saatlik yağışta göle dönen Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt yapısını en geç bir yıl içinde düzelteceklerini açıklaması, Kemeraltı esnafı tarafından sevinçle karşılandı.




Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, 20 Mayıs tarihinde yarım saatlik yağışta göle dönen Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt yapısını en geç bir yıl içinde düzelteceklerini açıklaması, Kemeraltı esnafı tarafından sevinçle karşılandı. Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya, "Veysel Bakanımız inanıyoruz yapar ve zamanından önce bitirir" dedi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun  İzmir  Körfezi'nin temizlenmesi için özel ekip kurduğunu açıklamasının ardından Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt yapısını da düzelteceği müjdesi esnafı heyecanlandırdı. 


"Talimat vermiş" 

Bakan Eroğlu'nun açıklamalarından memnuniyet duyduklarını dile getiren Kemeraltı Derneği Başkanı Ümit Aydın, "Bakanımız öğrendiğimiz kadarı ile DSİ'deki ekibine çalışma başlatmaları için talimat vermiş. Ekip tespitlerini yapmış bunlar bizim için önemli ve sevindirici gelişme. Bakan Eroğlu'nun söz verdiği gibi bir yıl içinde Kemeraltı'nın altyapısını düzelteceğine inancımız tam ve güveniyoruz" dedi. 



Yeni Asır




Geri Dön