28 / 03 / 2024

İzmir altyapı yatırımları

İzmir altyapı yatırımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve çevre yerleşimlerde yağışlarda sıkıntı yaşanan bölgelerde yeni yağmur suyu alt yapısı oluşturuyor.

İzmir'in 19 ilçesinde altyapı devrimi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Büyükşehir sınırlarına sonradan bağlanan 19 ilçede adeta alt yapı devrimi yaptı.

Kemeraltı Çarşısı'nın altyapısı 1 yıl içinde yenilenecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, 20 Mayıs tarihinde yarım saatlik yağışta göle dönen Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın alt yapısını en geç bir yıl içinde düzelteceklerini açıklaması, Kemeraltı esnafı tarafından sevinçle karşılandı.

Bornova Çamdibi'ne 20 milyon liralık altyapı yatırımı!

Bornova'nın Çamdibi bölgesinde aşırı yağışlarda yaşanan sıkıntıları yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla çözdü. 540 hektarlık alanda gerçekleştirilen çalışmayla "birleşik sistemde” olan atık su ve yağmur suyu hatları birbirinden ayrıldı.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

İzmir altyapı yatırımları Haberi

İzmir altyapı yatırımları


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve çevre yerleşimlerde yağışlarda sıkıntı yaşanan bölgelerde yağmur suyu alt yapısı oluşturmaya devam ediyor 2016 yılında yaklaşık 100 kilometrelik yağmur suyu hattı yatırımına imza atan İZSU Genel Müdürlüğü son olarak Buca’nın Kuruçeşme, Buca Koop, Çamlıkule mahalleri ile Kemalpaşa’nın Çınarköy, Sekizeylül, Atatürk, Mehmet Akif Ersoy, Soğukpınar mahallerinde 15 kilometrelik yağmur suyu kanalı inşaatı için ihale sürecini tamamladı.  Buca Kuruceşme Mahallesi’nde 205/2,  205/6,  205/27,  205/51,   Buca Koop Mahallesi’nde 1413,  206/5 ve 220/70,  Çamlıkule Mahallesi’nde 220,  220/43,  254/40 sokaklarda 4.1 kilometrelik yağmur suyu hattı ile 2 kilometrelik atık su kanalı döşenecek. Buca bölgesindeki yağmur suyu hattı imalatları 10 ay içinde bitirilecek. Firmayla yapılacak sözleşmenin ardından imalatlar başlayacak.  Kemalpaşa ilçesinin 5 mahallesinde 8.6 kilometrelik...