19 / 04 / 2024

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!

Tarihten bu güne kadar altın, yatırımcısını hiç üzmedi. Yatırımcılar altın kadar gümüş fiyatlarını da yakından takip ediyor. Uzmanlar, altın ve gümüş fiyatlarının bu sene yeni rekorlar kıracağını söylerken yatırımcılara adeta ''hazır olun'' uyarısı yaptı.



Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın kadar gümüş de yeni rekorlara imza atmaya hazırlanıyor. Altın ve para uzmanı İslam Memiş altın ve gümüş yatırımcıları için önemli açıklamalar yaptı.

Altın ve gümüş yeni rekorlara koşuyor! Yatırımcılar hazır olun!

Yeni Asır'a açıklamalarda bulunan İslam Memiş altın ve gümüş yatırımcıları için güzel haberler verdi. Yatırımcıların bu sene için altın ve gümüşte yeni rekorlara hazır olmalarını aktaran Memiş, altın ve gümüş için kritik rakamları açıkladı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön