29 / 03 / 2024

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, resmi Youtube'den kanalında yayınladığı yeni videosunda daha önce değinmediği bir konuyu ele aldı. Memiş, milyoner olup da bundan haberi olmayan vatandaşlardan bahsetti. Peki, siz de bilmeden bir milyoner misiniz? İşte detaylar…



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, resmi YouTube kanalına son videosunda milyoner olduğu halde bundan haberi olmayan kişiler hakkında konuştu. Böyle olan kişiler içinde bunu anlamanın yolları olduğunu söyledi.

E – DEVLET’E GİRİN

Memiş ilk olarak e – Devlet’e girmenin ve tapu kısmına bakılması gerektiğini söylerken, "Aramızda bu videoyu izleyen milyoner kişiler var, belki sizsiniz ancak birçok kişi, bunun farkında değil veya araştırmamış. Ben mirastan bahsediyorum. Birçok insanın mirastan haberi yok. Türkiye'de bu şekilde binlerce insan var, haberi olmadan bu şekilde hayatına devam eden.

“Ben e - Devlet'ten baktım bir şey yok” diyen var, davam da yok, ben rahatım şeklinde konuşabilirsiniz. İş bildiğiniz gibi değil. E-  Devlet'e girdiğiniz zaman tapu sekmesinden mülkleri görürsünüz. Araç sorgulayabilirsiniz. Vergi borcunuzu da görebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Memiş, internet olmadan önce kayda alınmış ve e – Devlet’e girilmemiş miraslar için de konuştu.

"Eskilerden, 50 - 100 sene önce genelde teknolojik imkanlar bulunmuyor, sözlü beyanlar esas düşünülüp kayda giriliyor. Köylüleri saf yerine koyan kişiler de var. Ama araştırıldığında gerçek çıkıyor. Bunu anlamak için ise emlakçılar ile çalışabilirsiniz” şeklinde tavsiyede bulundu.

 Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön