19 / 04 / 2024

Altın yatırımcısı merak ediyordu! Tüm soruların cevapları bu haberde

Altın yatırımcısı merak ediyordu! Tüm soruların cevapları bu haberde

Merkez bankalarının faiz artırmaya başlamasıyla beraber global çapta ekonomilerin resesyona girebileceği ihtimali giderek yükseliyor.



Dolar endeksi geçtiğimiz gün 105.635’e kadar yükselerek 20 yılın zirvesine çıktı. Doların küresel çapta değer kazanması ons altın üzerinde baskı oluşturuyor. Bugüne 1807 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda hafif primli bir seyir izleyerek 1811 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1806 dolar, en yüksek ise 1812 dolar seviyeleri görüldü.

Altın yatırımcısı merak ediyordu! Tüm soruların cevapları bu haberde

Gram Altın Yükselişte

Yurt içinde ise gram altın fiyatı son 3 işlem gününde de yükseliş kaydediyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü gram altın 976 liraya kadar yükselmişti. Gram altın pazartesi günü 980 lira seviyesini aştı.

Bugüne 977 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda primli bir seyir izleyerek 984 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 975 lira, en yüksek ise 985 lira seviyeleri görüldü.

Editörün Notu: Bu haber 5 Temmuz 2022, saat 18.52'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 98 kuruş, euro

17 lira 39 kuruş, altının gramı ise 979 lira 52 kuruş değerindedir.

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Otomobilde fiyat dalgalanması sürüyor! İşte Fiat Egea'nın 4 Temmuz 2022 itibariyle fiyat listesi

Şenol Babuşcu, “Dolar 25 TL’yi aşacak mı?” sorusu için tarih verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön