19 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın almalı mı, satmalı mı?

Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın almalı mı, satmalı mı?

Altın piyasasında dalgalanmalar devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda aralıksız yükseliş gösteren altın fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki bu yükseliş ne zamana kadar devam edecek? Bu dönemde altın almalı mı yoksa satmalı mı?



Milyonlarca yatırımcı, altın fiyatlarında son durum ne? Altın almalı mı satmalı mı? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor.

A Haber'de yer alan habere göre; yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın piyasasında dalgalanma sürüyor. Peki, altın alınmalı mı satılmalı mı? Altın yatırımı için uygun zaman mı? Yatırım için en karlı altın hangisi?  Dalgalı seyreden altın, bu dönemde alınmalı mı yoksa satılmalı mı? Kuyumcu Abdurrahman Yel, altın yatırımcılarına önemli yavsiyelerde bulundu. İşte o açıklamalardan satır başları:

Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın almalı mı, satmalı mı?

ALMALI MI SATMALI MI?

''10-15 önce 490 liralık altın şimdi 553 TL. Şimdi satılabilir diyorum. Ki çok satan da oldu bu aralar. O yüzden şimdi satılabilir diye düşünüyorum.

Bir çeyrek altın bile 820 civarıyken şimdi 900 TL'ye satıyoruz. Gram altın 500 civarıyken 553 lira şu anda. Faizlerin düşmesiyle bir de altın yükselince o kadar yastık altı çıktı ki yetiştiremiyorduk çok satan oldu.

Altın yatırımcıları merak ediyor: Altın almalı mı, satmalı mı?

EN ÇOK TERCİH EDİLEN HANGİSİ?

Genelde tanıdığımız insanlara diyorum ki has altın 24 ayar 50 gram bu, hatta çok samimi bize güveniyorsa biz diyoruz ki şu teneke şeklinde has altın. Misal 10 bin liram var ne alabilirim diyor hemen kesiyoruz. Ne kadarlık istiyorsa isterse 5 bin lira – 10 bin lira ne kadar parası varsa ona göre kesip veriyoruz.'' 

28 Ekim 2021 altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 27 Ekim 2021 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön